9


Dar prieš keletą dešimtmečių kone kiekvienas kaimietis vytelėmis surasdavo požeminio vandens gyslą ir vietą šuliniui kasti. Dabar tai gebančių atlikti žmonių vis mažiau. Jonas Dzedulionis jau trisdešimt metų padeda nustatyti geros ir blogos energijos vietas butuose, žemės sklypuose ir kitur.


pexels photo 59678 mediumBioenergetikas Jonas Dzedulionis jau 30 metų užsiima radiostezija. Jis – diplomuotas inžinierius, radiostezijos mokęsis Ukrainoje ir Austrijoje. Savo žinias jis pritaiko vadovaudamas bendrovei „Ferigi“, kuri tikrina ir šalina neigiamų žemės laukų poveikį ir sustiprina teigiamą. Bioenergetikas prisimena, kad sovietiniais laikais ir parapsichologija, ir radiostezija buvo draudžiama, netgi pokalbiai apie žmogaus aurą buvo laikomi pavojingu dalyku.

Pasirodžius rusų profesoriaus Kirliano nuotraukoms, pagaliau nustota ginčytis apie auros egzistavimą. Panašiai atsitiko ir su kitais dalykais.

Ko nematome, to nėra?..

Žemės rutulį juosia įvairių laukų tinklas, požeminių vandenų srovės, neigiami laukai: Hartmano gardelė, Witmano ir Kari laukai. Jie visi skiriasi savo savybėmis ir formomis, tačiau mokslininkai jau neabejoja jų egzistavimu. Pasak inžinieriaus Jono Dzedulionio, ne visi laukai, juosiantys žemę, yra neigiami, žmonėms ir gyvūnams kenkia tik šių laukų susikirtimo taškai, vadinamosios patogeninės zonos.

Jeigu namas ar butas yra kenksmingoje vietoje, paprastai vadinamas „vėžiniu“. Žmonės skundžiasi gydytojams, o šie būnaįsitikinę, kad tai paveldimos ligos, tačiau persikėlus gyventi kitur, padarius nekenksmingas šias patogenines zonas ar perstūmus lovas iš blogos zonos į neutralias, žmonių sveikata iškart pagerėdavo. Jeigu tokie žmonės parduodavo savo būstą tokį, koks jis yra, naujakuriai kaipmat susirgdavo tomis pačiomis ligomis.

Geros energijos vietos padeda įveikti negalavimus

Žinoma, esama ir teigiamų energijos laukų, vadinamųjų galios vietų. Ten, ant senų šventviečių griuvėsių, dabar stovi bažnyčios. Tos vietos spinduliuoja teigiamas vibracijas. Tokių vietų yra daug, tik jas reikia rasti. O tai gali padaryti tik šios srities specialistai. Įmonės „Ferigi“ bioenergetikai surado galios vietas Dūkšto girinkijoje ir įkūrė sveikatingumo takus. Neries regioniname parke jau galima pasivaikščioti miško takeliais, kuriais kylant aukštyn justi, kaip stipėja žemės energetika. Įrengti du sveikatingumo takai: vyrams ir moterims. Pasak Jono Dzedulionio, takai padalinti į vyrišką ir moterišką dėl laukų poliarizacijos. Bioenergetikai nustatė, kad žmonės, praėję šiais takais, papildo savo energinius resursus, paaštrėja jų fiziniai pojūčiai, dirbantieji mažiau nuvargsta tą dieną, jei ryte, prieš darbą, praeina taku. Kai kuriuos žmones, kurie patiria įtampą, šios vietos ramina, o jei žmogus nusilpęs, jis pagyvėja. Beje, darbininkai tvirtino, kad jie nenuvargdavo ir būdavo labai žvalūs visą darbo laiką. Vienas mano bičiulis sirgo nemiga, o praėjęs šiuo taku, galėjo užmigti be jokių vaistų. Tai štai kokios veiksmingos natūralaus žemės spinduliavimo galios, - tvirtina bioenergetikas.

Spinduliuoja ir daiktai

Daikto spinduliuojama energija taip pat gali kenkti sveikatai.

J. Dzedulionis papasakojo apie moterį, kuriai labai dažnai rytais, tik atsikėlus, rodos, be jokios priežasties skaudėdavo galvą. Šis skausmas praeidavo dažniausiai po pusiaudienio. Gydytojai nerado negalavimo priežasties, tada ji kreipėsi į bioenergetiką. Ponas Jonas patikrino ponios miegamąjį. Pasirodo, lempos karuliai - užkabintas papuošalas - skleidė neigiamą energiją. Ji buvo tokia stipri, jog veikė ir imuninę sistemą. Dar senovės kinai žinojo, kad apvalių formų daiktai niekada nepažeidžia energinio lauko ir atvirkščiai: aštrūs kampai kenkia, „drasko“ biolauką. Bioenergetikas patarė moteriai nukabinti nuo lempos papuošalus. Nors moteris nusivylė patarimu, tačiau sutiko atlikti eksperimentą. Galvos skausmai dingo negrįžtamai.

Sienos puošmenos - paveikslai, plytelių ar kilimo ornamentai - irgi gali daryti poveikį. Todėl labai svarbu pasirenkant tam tikrus ornamentus žinoti jų simboliką ir vengti drastiškų dalykų. Pasak J. Dzedulionio, kartais užtenka pakeisti piešinį ir žmogaus sveikata pagerėja. Tai nėra kokia nors įtaiga ar burtas.

Būna, žmogus pradeda dirbti naujoje vietoje ir tampa irzlus, greit nuvargsta. Ištyrus tokią darbo vietą, paaiškėja, jog darbo stalas stovi patogeninėje zonoje. Pertvarkius darbo vietą, negalavimo simptomai dingsta. Pasak bioenergetiko, tiek žemės laukai, tiek daikto forma ar medžiaga kuria tam tikrą lauką - teigiamą arba neigiamą.

Bioenergetikas įsitikinęs, kad netgi nauji pirkiniai gali skleisti neigiamą energiją. J. Dzedulionis prisiminė draugą, kuris patyrė konfliktinę situaciją, kai pirko televizorių. Prie aparato „prilipo“ negatyvi informacija, teko ją išvalyti.

Neigiamą energiją galima neutralizuoti

Neigiamo spinduliavimo poveikį įmanoma neutralizuoti. J. Dzedulionio patirtis liudija, kad vieno neutralizatoriaus dažnai nepakanka, todėl reikia ištirti vietą kompleksiškai ir imtis atitinkamų priemonių. Yra įvairių būdų, kaip neutralizuoti žalingą poveikį sveikatai: naudojamas varis, neutralizatoriai, smėlio smiltelės kontūrai, ekranai (įvairių formų ir konstrukcijų), pasyvūs generatoriai ir pan. Šiuo metu įvairiose šalyse šių priemonių yra užpatentuotų keliolika šimtų, išleista knygų su patentų apžvalgomis ir komentarais. Beje, kartais žmogus prisitaiko prie negatyvių vibracijų ir neserga, o gali susirgti patekęs į teigiamo lauko zoną. Bet tokių žmonių, bioenergetiko įsitikinimu, yra labai nedaug.

Austrų mokslininkė Bachler apklausė 3 tūkst. žmonių viename Austrijos mieste ir jos tyrimus įvertino medikai. Moteris atrado, kad geopatogeninės zonos silpnina imuninę sistemą, perstačius lovas iš netinkamos vietos į tinkamą, ligonių sveikata pagerėjo. Taip pat ji nustatė ir vietas, kur neturėtų stovėti operaciniai stalai - kenksmingiausios tektoninių lūžių ar požeminių vandens gyslų sankirtos, nes negatyvus spinduliavimas trukdo sėkmingai atlikti operacijas, žaizdos ilgai negyja. Tokiu būdu mokslininkė tūkstančiams ligonių išgelbėjo gyvybes, o ligoninėms šie eksperimentai kainavo visai nebrangiai - tereikėjo padaryti nekenksmingas patogenines zonas ir perstumdyti baldus. Beje, kai kurie jautrūs žmonės gali nustatyti patalpų ar lauko vibracijas be jokių prietaisų. Būna, kad senos patalpos senamiesčiuose išlaiko informaciją apie buvusius šeimininkus, neigiamai veikia namai, pastatyti ant buvusių kapinių - gyventojai ima silpti, suserga depresija ir pan.

Energijos įtaka gyvūnams ir augalams

Pats J. Dzedulionis taip pat galėtų daug papasakoti apie energijos įtaką. „Savo kolektyviniame sode sumaniau atlikti eksperimentą. Pasėjau pomidorų ir agurkų dėžutėse. Jie stovėjo greta lovos mano miegamajame. Man pasirodė, jog sodinukams reikia saulės, todėl pakėliau juos nuo grindų ir pastačiau ant palangės. Po kurio laiko pamačiau: sodinukai apvyto ir nulinko. Kas pasikeitė? Palovyje jie augo kaip ant mielių, o ant lango ėmė geibti. Pasikeitė tik jų buvimo vieta. Gal jie gavo per daug saulės? Tačiau dienos buvo ūkanotos. Taigi vėl sugrąžinau sodinukus į palovį, tą vietą, kur jie gerai vešėjo. Nė valandai nepraėjus sodinukai atsitiesė. Pagaliau prisiminiau, kad neigiamas sodo namelio zonas „nustūmiau" į sienas. Ir kaip tik pastačiau sodinukus į neigiamos energijos vietą. O kai juos patraukiau iš geopatogeninės zonos, jie vėl atsigavo“.

Kitas pavyzdys: „Kartą kreipėsi žmogus, turintis problemų su savo augintiniais triušiais. Jis buvo įmonės, kuri augino triušius, vadovas. Kairėje pastato pusėje gyvenę narvuose triušiai normaliai augo ir jų naujagimių mirtingumas buvo nedidelis, o dešinėje triušiai krito lyg burtų lazdele pamojus. Ištyrėme vietą, pasirodo, jog Witmano laukai dešinėje pusėje sukūrė neigiamą įtaką triušiams. Suderino laukus, ir problema dingo: triušių kritimas sumažėjo ir šeimininkas liko patenkintas.

Tad jei pajutote sveikatos sutrikimus, viena iš priežasčių gali būti ta, kad gyvenate ar dirbate geopatogeninėje zonoje. Verta imtis priemonių ir saugoti savo sveikatą", sako bioenergetikas Jonas Dzedulionis.

Žurnalo „Netradicinė medicina“ informacija

 

Skaitykite:


Jūsų aplinka



Rašyti komentarą


Security code  

Komentara  

#9 Jonas 2012-03-31
Paaiškinu - gerai prisiglausti prie medžio, bet ne prie bet kurio. Vienam gerai ąžuolas, kitam beržas ar liepa ir t.t. Pirmiausiai reikia susirasti savomedį. Po to juo gydytis ar stiprinti savo sveikatą. Visiems sveikatos.
Quote
#8 GeorgijBespalov34 2011-11-23
Аренда, прокат автомобилей в Киеве
Quote
#7 Jonas 2011-08-28
Mano žmonai gydytojai primygtinai liepė operuoti išvaržas,bet aš nepasirašiau ir mes gana gerai dabar jaučiamės,nors iš ligoninės pasiėmiau ant ratukų....taip jau 8metai.www.reiki.teisingas gyvenimas.lt
Quote
#6 Rima 2011-08-24
Man yra trys kaklo isvarzos,ar as galiu gyditis pas bioenergetikus?
Quote
#5 Jonas 2011-06-01
Taip,prisiglausti nugara prie ąžuolo-nuostabu,o dėl zonų,tai anokia čia paslaptis-nustatau zonas,randu vandenį ir t.t.galiu pakonsultuoti,jei kam įdomu www.reiki.teisingas gyvenimas.lt
Quote
#4 kristina 2010-10-25
Gal kas zinote kaip ji surasti?
Quote
#3 arturas 2010-07-09
as skaiciau kad nuoga nugara prisiliest prie azuolo o seip energijos pasikraut yra labai daug budu :))
Quote
#2 Nuosavas 2009-03-09
Yra toks ąžuolas sveikatingumo take Neries regioniniame parke Karmazinų pažintiniame take.
Quote
#1 Agne 2009-02-26
kazkur skaiciau, kad labai gerai apsikabinti azuola ir pastoveti kelias minutes... taip galima pasikrauti energijos. gal kas bandete?
Quote
2024 m. kovo 29 d., Penktadienis