5

Sveikiausias - gyvas vanduo, trykštantis iš šaltinių arba besisunkiantis šuliniuose. Tačiau, kaip žinome, šuliniuose vanduo dažnai būna užterštas nitratais ir kitais pavojingais cheminiais junginiais. Specialistai nustatė, kad gyvo vandens parametrus atitinka koralinis vanduo. Dar 1979 metais buvo kalbinamas seniausias pasaulio žmogus (115 metų), gyvenęs Tokunošimos saloje prie Okinavos Japonijoje. Seniausias pasaulio žmogus buvo visiškai sveikas. Paaiškėjo, kad toje saloje gyvena daug senyvo amžiaus žmonių, kurie beveik visiškai neserga onkologinėmis ligomis! Buvo atlikti tyrimai, siekiant nustatyti, kokia šių salos gyventojų ilgaamžiškumo paslaptis. Išaiškėjo, kad jie visą gyvenimą gėrė vandenį, kuris sunkiasi pro koralus. Tas vanduo buvo šarminis, o jo pH siekė 10.

koralu sala.jpgDaug metų atliekant tyrimus nustatyta, kad nedidelį koralų kiekį įdėjus į skystį, padidėja jo pH lygis, vanduo tampa labiau šarminis. Tai padeda neutralizuoti vandenyje esančias kenksmingas medžiagas. Taip buvo pradėtas kasti koralų smėlis, esantis aplink Okinavos salą. Koralinio kalcio milteliai greitai išpopuliarėjo ne tik Japonijoje, bet ir visame pasaulyje. Koralų milteliais galima pagerinti net chloru, bakterijomis, sunkiaisiais metalais ar floru užteršto vandens kokybę. Koralinio kalcio įdėjus į vandenį, šis lengvai pasisavinamas, praturtintas 70 mineralų ir mikroelementų. Kai kuriose Europos šalyse koralai net naudojami kaulų transplantacijoms.

Mokslininkas Otas Varburgas gavo Nobelio premiją įrodęs, kad klastingasis vėžys vystosi tik rūgštinėje aplinkoje. Deguoninėje aplinkoje vėžinės ląstelės nesidaugina! Net jei vartojame vitaminus, mineralus ar kitus maisto papildus, visų maistingų elementų organizmas negali pasisavinti, jei jo pH linkęs į rūgštumą. Idealus seilės pH turėtų būti apie 7. Jei rodiklis mažesnis, vadinasi, organizme - rūgščių perteklius, todėl reikia jį šarminti. Koralinis kalcis būtent ir atlieka šią funkciją - atstato rūgščių ir šarmų pusiausvyrą. Kai ji sutrikusi, silpnėja imunitetas, lengviau dauginasi virusai, žmonės dažniau serga. Pastaruoju metu beveik 80 proc. daugelio žmonių vartojamo maisto organizmą rūgština (saldumynai, įvairūs kepiniai, gėrimai su saldikliais...), todėl nenuostabu, kad beveik kiekvienoje šeimoje pasitaiko onkologinių susirgimų.


Įveikligą.lt informacija

 

Grįžti

 

Rašyti komentarą


Security code  

Komentara  

#5 AmandaHolman 2012-08-16
Houses are not cheap and not every person can buy it. Nevertheless, home loans was created to help different people in such situations.
Quote
#4 Boone35Keisha 2012-08-16
I received my first credit loans when I was 32 and it supported my relatives very much. Nevertheless, I require the student loan as well.
Quote
#3 Modestas 2011-07-27
Jeigu įdomu, kaip gauti gyvo vandens visiškai nemokamai, prašau rašykite, papasakosiu.
Quote
#2 Vanduo 2010-04-24
http://www.koralinisvanduo.com - galite daugiau suzinoti
Quote
#1 artas1 2009-03-21
http://vanduolt.blogspot.com/
Quote
2024 m. kovo 19 d., Antradienis